Wie gaat jou leren autorijden?

Instructeurs en auto's Autorijschool Rood Katwijk

Dirk Hartevelt

Hoi mijn naam is Dirk Hartevelt. Ik zit nu al zo’n 20 jaar op de weg en wil graag mijn ervaring met jullie delen. Ik weet met iedere cursist altijd dat rijbewijs weer binnen te halen.  Ben jij de volgende?

Ik hou me druk bezig met:

– Reguliere rijlessen
– Rijlessen terwijl je leerproblemen hebt

Diana van der Plas

Hoi mijn naam is Diana van der Plas. Mijn passie is autorijden, dus heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik leer jou graag hoe jij zelfverzekerd en ontspannen jouw rijbewijs haalt.

Ik geef je les tijdens de reguliere rijlessen

 

Gert van Delft

Ik ben Gert van Delft en heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt want wat is het leuk om jullie het auto rijden te leren. In een stoere Mercedes begeleid ik jou graag in een relaxte en gemoedelijke sfeer naar het rijexamen. Zowel in de talen Nederlands, Engels, Duits en Italiaans.

Ik geef je les tijdens de reguliere rijlessen

 

Rijinstructeur+

icoon-rplusAutorijschool Rood heeft ook een instructeur die in het bezit is van het diploma Rijinstructeur+. Dit houdt in dat ik mensen met rijangst begeleidt de weg (weer) op te gaan. Rationele angst hebben we hard nodig om te kunnen overleven. Rijangst is irrationeel, maar voelt echt, en door de juiste kennis en ervaring leer je anders naar de angst te kijken en leer je er mee om te gaan. Ik leer mensen met rijangst het vertrouwen te krijgen in zichzelf en het verkeer, zodat ze uiteindelijk (weer) zelfstanding de weg op kunnen gaan.