Pakket: Rijden en Engels leren

« terug naar overzicht pakketten

Pakket: Rijden en Engels leren

Misschien wil jij jouw Engelse taal verbeteren, maar mis je een omgeving waar dat kan. Wij als autorijschool Rood bieden jouw die omgeving in dit pakket. In dit pakket leer je niet alleen autorijden, maar ook beter de Engelse taal onder de knie te krijgen. Dit is makkelijk op vakanties, maar ook als je in de toekomst bij een internationaal bedrijf wil werken.

Hoe gaat dit in zijn werk? In dit pakket is de voertaal Engels en alleen als het nodig is wordt er Nederlands gesproken. Je zal in dit pakket les krijgen van één van onze instructeurs die ervaring hebben in de Engelse taal. Dit zal erg leerzaam en uitdagend zijn.

Dit Engelstalige pakket word alleen gegeven in de bollenstreek. Mocht jij buiten de bollenstreek wonen en toch dit pakket willen hebben, dan kan dat door naar de bollenstreek af te reizen en daar ergens opgehaald te worden door één van onze instructeurs.

Sla twee vliegen in een klap door niet alleen je rijbewijs te halen maar ook beter de Engelse taal te gaan spreken. Spreekt dit je aan? Meld je dan aan voor een gratis proefles

 

Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:
Telefoonnummer: